вівторок, 10 листопада 2009 14:05

Ринок у Харкові зайняв 14-е місце у світовому рейтингу

Ринок у Харкові зайняв 14-е місце у світовому рейтингу
14 місце в світовому рейтингу найбільших ринків світу зайняв торговий центр "Барабашово" з площею 75 га і товарообігом 19,5 млрд. грн., засновником якого є народний депутат від БЮТ Олександр Фельдман.

"Дело" вперше в Україні систематизувало інформацію про найбільші оптові і оптово-роздрібні ринки світу. Для цього були зібрані дані про провідні ринки різних країн світу. Перш за все, увага приділялася площі ринку, його спеціалізації і товарообігу. Важливими були і дані про те, скільки компаній і підприємців працює на ринку, скільки населення обслуговується на цьому торговому майданчику.

При складанні списку використовувалися дані Всесвітнього союзу оптових ринків (World Union of Wholesale Markets, WUWM), профільних регіональних і національних асоціацій, а також інформація адміністрацій ринків.


ТЦ "Барабашово" з площею 75 га і товарообігом 19,5 млрд. грн. зайняв 14 місце в світовому рейтингу найбільших ринків світу. Торговий центр "Барабашово" заснований в 1996 році народним депутатом України О.Фельдманом. Спеціалізація - промислові і продовольчі товари. Торговим центром володіє і управляє акціонерне товариство "Концерн АВЕК і Ко". "Барабашово" вдало розташований з погляду інфраструктури громадського транспорту (недалеко від станції метро імені академіка Барабашова). Цим, зокрема, обумовлена його популярність у харків"ян. Тут також оперують представники інших регіонів України і сусідніх країн. На ринку працюють більше 5 тис. компаній і підприємців, які дають роботу 70 тис. чоловік.

Дело, ProUa
Зараз ви читаєте новину «Ринок у Харкові зайняв 14-е місце у світовому рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі