четвер, 21 лютого 2008 13:22

Пожежа зруйнувала цілий район у Торонто (ФОТО)
6

У середу вранці у пригороді Торонто (Канада) сталася масштабна пожежа, що охопила історичну Квінс Стріт Вест. Шалене полум"я зруйнувало щонайменше 14 будівель.

Речник пожежної служби капітан Адріан Ратушніак повідомив, що згорів популярний торгівельний район, також десятки мешканців залишилися без житла.

Будівлі були цілком зруйновані полум"ям. Пожежники побоюються, що інші будинки також можуть завалитися.

Даних про потерпілих наразі немає. Проте багато людей зверталося зі скаргами на їдкий дим, з сусідньої вулиці, що на південь від пожежі, було евакуйовано всіх мешканців.

Ратушніак сказав, що пожежники все ще не знають, з чого почалась пожежа.

Коли пожежники прибули на місце події, вони побачили людей, які стояли у вікнах своїх квартир, повідомив речник. Усі мешканці були евакуйовані за допомогою пожежних драбин.

Сильні морози дуже ускладнювали завдання пожежникам, вода потрапляючи на землю і будівлі швидко замерзала, перетворюючись на лід.

Зараз місце, що було охоплене пожежею, заблоковане, оскільки пожежники проводять розслідування і розбирають завали. Наразі ніхто не може точно сказати, коли почалася пожежа і чи був це умисний підпал.

Збитки від пожежі можуть перевищувати $10 мільйонів, повідомляє toronto.ctv.ca

Фото Reuters

Переклад "Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину « Пожежа зруйнувала цілий район у Торонто (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі