четвер, 31 січня 2008 17:45

На Донеччині біля відділення банку затримали озброєного чоловіка

У Краматорську (Донецька область) біля одного з відділень "Приватбанку" співробітниками Державної служби охорони (ДСО) був затриманий чоловік з рушницею, зарядженою бойовими патронами.

Підозрілого невідомого помітив банківський інкасатор, який прибув у складі бригади на службовому автомобілі для інкасації. Він звернув увагу на чоловіка, який самотньо стоїть біля відділення, що інкасується, у якого з-під підлоги куртки випав предмет, схожий на обріз рушниці. Діючи строго в рамках службових повноважень і згідно спеціально розробленої в банці інструкції, інкасатор повідомив про це в підрозділ ДСО і описав прикмети підозрюваного. Протягом 2-х хвилин прибулі співробітники ДСО затримали невідомого.

Затриманим виявився житель Краматорська 1964 року народження. Працівники міліції вилучили у нього обріз рушниці "Мосина" калібру 7,62 мм з п"ятьма патронами, один з яких був в патроннику.

Оперативні співробітники міліції з"ясовують, з якою метою затриманий знаходився біля відділення Приватбанку - у момент інкасації грошей, із зарядженою зброєю. Також перевіряють на причетність його і вилученої зброї до скоєння інших злочинів. Після проведення відповідних експертиз проти затриманого буде порушено кримінальну справу за фактом зберігання вогнепальної зброї і боєприпасів, повідомляє Интерфакс-Украина.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині біля відділення банку затримали озброєного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі