вівторок, 02 жовтня 2018 13:32

Танці вагітної Регіни Тодоренко обурили підписників

Танці вагітної Регіни Тодоренко обурили підписників
За добу відео набрало понад 1,6 млн переглядів

Українська телеведуча і співачка 28-річна Регіна Тодоренко вагітна від російського співака Влада Топалова. Майбутня зіркова мама опублікувала в соцмережі нове відео. На ньому Тодоренко витанцьовує на високих підборах.

Підписники телеведучої в Instagram обурилися з приводу ритмічних танців зірки в босоніжках на високому тонкому каблуці.

Шанувальники звинуватили Тодоренко в несерйозному ставленні до власного здоров'я та здоров'я майбутньої дитини.

"Підбори потрібно поміняти на пласку підошву. Регіна, подумай про дитину", "На шпильках витанцьовує! Мозок є?", "Каблуки! Твоє здоров'я не варто всіх телевізійних шоу", - прокоментували підписники.

Тодоренко заспокоїла фоловерів рекомендаціями лікаря.

"Трохи розійшлася Регіна Петрівна. Ну, зараз хочеться собі дозволяти все. Як каже лікар: Ви повинні отримувати задоволення, бо ці емоції передаються дитині з кожним вдихом, в кожній клітинці", - повідомила зірка в підписі до відео.

За добу відео набрало понад 1,6 млн переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регіну Тодоренко розкритикували за повноту і нагороду від агресора

Посмотреть эту публикацию в Instagram

@prtshow : сегодня было по-разному 😂🙈 Немного разошлась Регина Петровна. Ну, сейчас хочется себе позволять всё) как говорит врач: "Вы должны получать удовольствие, ведь эти эмоции передаются с каждым вдохом, в каждой клеточке" В эту Пятницу выйдет огненное шоу #пятницасрегиной На моем #youtube(заходите по ссылке в био) #регинатодоренко #регинапутешественница #reginatodorenko

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

44-річна британська дизайнерка Вікторія Бекхем вагітна від свого 43-річного чоловіка Девіда п'ятою дитиною. П'ята спільна дитина пари з'явиться на світ вже в березні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Танці вагітної Регіни Тодоренко обурили підписників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі