субота, 23 лютого 2013 11:30

У новій колекції від Версаче показали всю красу ніг моделей
9

Фото: ФОТО: Reuters

Слідом за Нью-Йорком і Лондоном тиждень моди сезону осінь-зима 2013/14 стартував у Мілані.

Новий показ Версаче був виконаний в готичному стилі. В основному, переважали прилеглі силуети, які повторюють всі вигини фігури.

Осінньо-зимову колекцію Донателла Версаче присвятила безжальним релігійним війнам, що відбувалися в Середньовіччі. Головним елементом декору в першій частині показу став хрест, який з'являється в якості своєрідних принтів, елементів і аплікацій крою, щоб донести ідею готики до тих глядачів, які не зловили її з інших оригінальних прийомах — "кольчужних" вставок, деталей крою, з'єднаних за допомогою металевих кілець або декорацій, які нагадують замок.

У другій частині показу був повністю зроблений акцент на сукнях-кольчугах, від мініатюрних до максі, які, переливаючись в яскравих променях софітів, виглядали як начищені обладунки. До того ж, одяг незрівнянно доповнювали похмурі smokey eyes і прямі чубчики у стилі Жанни Д'Арк.

20 лютого

Gucci

Alberta Ferretti

N21

21 лютого

Max Mara

Fendi

Prada

Just Cavalli

Antonio Marras

Dsquared2

22 лютого

Versace

Moschino

Etro

23 лютого

Jil Sander

Emilio Pucci

Bottega Veneta

Roberto Cavalli

24 лютого

Marni

Dolce & Gabbana

Missoni

Salvatore Ferragamo

Emporio Armani

25 лютого

Giorgio Armani

Gianfranco Ferre

Зараз ви читаєте новину «У новій колекції від Версаче показали всю красу ніг моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі