четвер, 05 грудня 2019 10:01

Опублікували жахливі фото дитячої лікарні
9

У відділенні необхідно зробити ремонт
Фото: Facebook
У відділенні необхідно зробити ремонт
У відділенні необхідно зробити ремонт
У відділенні необхідно зробити ремонт
У відділенні необхідно зробити ремонт

У Полтавському обласному терапевтичному відділенні №1, де лікують дітей з проблемами шлунку і серця, руйнується підлога та осипаються стіни.

Про це днями повідомила полтавка Ірина Путря на своїй сторінці у соцмережі. Жінка додала фото.

На світлинах видно, що ліжка у лікарні застелені брудними простирадлами, на ковдрах застарілі плями. На стінах відділення обсипається штукатурка, подекуди видніються дірки. Підлога вкрита потрісканим і порваним лінолеумом або порепаною плиткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичне метро очікує масштабний ремонт

Кореспондент Gazeta.ua побувала у військовій частині, дізналася, як живуть десантники, побачила їхній побут.

Територію військової частини показує старший офіцер відділення морально-психологічного забезпечення, капітан Анатолій Коломієць.

У казармі чути сміх та розмови. До військових зайшли рідні, аби подивитись, де вони живуть та як проводять вільний час. На стіні намальований великий символ ДШВ. Усередині тепло, застелені ліжка, у кожного є шафа, тумбочка для особистих речей. Складені бронежилети, каски та одяг. У кінці казарми є невеликий спортивний зал оснащений сучасними тренажерами.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували жахливі фото дитячої лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі