понеділок, 02 квітня 2012 14:02

Львівський тиждень моди закривали дизайнери, у яких одягається Леді Гага
16

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Дев'ятий сезон Львівського тижня моди завершувала французька дизайнерська група On Aura Tout Vu. У неділю, 1 квітня, вони представили публіці свою "вогняну" колекцію весна/літо 2012. Світ уже встиг оцінити напрацювання дизайнерів і дав їм схвальну оцінку. Особливістю колекції є яскраві та напівпрозорі сукні різного крою. На ногах у кожної моделі були панчохи із імітуванням візерунку вогню.

"У світі зараз дуже напружена ситуація. Криза, різні біди. Ми вирішили додати трохи позитиву. Щоб люди із надією дивилися у майбутнє. Досить похмурості", - сказав один з дизайнерів групи Яссен Самуілов.

За його словами, стиль шукали на вулиці, із повсякденного життя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сніжана Онопко та Ліза Ющенко не забули про Український тиждень моди

On Aura Tout Vu був заснований у 1995 році. На початках кар'єри дизайнери створювали аксесуари для домів Christian Dior, Christian Lacroix та Givenchy. Із 2002 року запустили власну колекцію одягу, аксесуарів і парфумерії. Одним із найяскравіших прихильників дизайнерської групи є леді Гага. Її неодноразово помічали у вбранні та аксесуарах бренду.

"Ми нічого для леді Гаги спеціально не шиємо, - повідомив дизайнер. - Вона ніколи не робить в нас спеціальних замовлень. Просто приходить на покази. Якщо їй щось сподобалося, то одразу купує".

Зараз ви читаєте новину «Львівський тиждень моди закривали дизайнери, у яких одягається Леді Гага». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі