понеділок, 09 січня 2023 07:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові РФ мріють про кінець війни на "будь-яких умовах": Генштаб розкрив подробиці

Військові РФ мріють про кінець війни на "будь-яких умовах": Генштаб розкрив подробиці
Окупанти у Криму хочуть завершення російсько-української війни. Фото: розміщене на ukrinform.ua

У російській армії спостерігається тенденція до погіршення морально-психологічного стану особового складу.

Серед військових 127-ї окремої розвідувальної бригади, що дислокується в тимчасово окупованому Севастополі (Крим), шириться думка про закінчення війни "на будь-яких умовах". Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 9 січня.

За інформацією командування, значна кількість озброєння та військової техніки прибуває для навчання особового складу противника в Білорусь із Росії. Озброєння та техніка, за даними Генштабу, зняті з тривалого зберігання та потребують обслуговування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бавовна": під Курськом тисячі росіян залишилися без світла у мінус 22, в окупованому Джанкої – вибухи

"Також відомо, що до робіт на цій техніці залучаються білоруські військовослужбовці", – додали в Генштабі.

Заяви президента Росії Володимира Путіна свідчать про те, що Кремль змирився з колосальними втратами своєї армії в Україні й прагнутиме виграти цю війну. Такого висновку дійшли аналітики американського Інституту вивчення війни.

Росія має намір продовжувати свою воєнну агресію проти України. Після провалу так званої "спецоперації" Путін налаштовує країну на довготривалу війну, розповів голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Том Гассільюд.

Зараз ви читаєте новину «Військові РФ мріють про кінець війни на "будь-яких умовах": Генштаб розкрив подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі