середа, 23 лютого 2022 23:48

Спецтема: Ворог біля українського кордону

РФ планує провокації в Криму для подальшої агресії проти України - Кулеба

РФ планує провокації в Криму для подальшої агресії проти України - Кулеба
Кулеба прокоментував провокації в Криму. Фото: Українська правда

Є загроза російської провокації в окупованому Криму на хімічному заводі "Титан".

"Тривожні повідомлення з Криму про те, що всю нічну зміну хімзаводу "Титан" в Армянську евакуювали з об'єкта. Можливо, це підготовка до чергової інсценованої провокації з боку Росії. У Москви, схоже, немає межі в спробах сфальсифікувати приводи для подальшої агресії", - написав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в Twitter.

Підприємство розташоване в місті Армянськ неподалік від адміністративного кордону з материковою Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 млн за добу — як українці допомагають своїй армії

У Головному управлінні розвідки Міноборони своєю чергою повідомили, що провокації, у тому числі теракт або хімічна диверсія, можливі як на Перекопському перешийку, так і на всьому окупованому півострові.

"Сьогодні о 20-ій годині усіх працівників, близько 50 людей, евакуювали. Ми офіційно заявляємо, що Україна не планувала і не планує ніяких диверсійних дій на цьому об'єкті та спростовуємо всі заяви з цього приводу", - йдеться в заяві ГУР МОУ.

Російським військовим, які перебувають на території Білорусі, роздали шеврони білоруських Збройних сил. Таким чином РФ готує нові провокації проти України.

Зараз ви читаєте новину «РФ планує провокації в Криму для подальшої агресії проти України - Кулеба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі