понеділок, 30 жовтня 2017 04:20

"П'яних не беремо" - перевізники розповіли про поїздки до окупованого Криму

Автор: Тетяна САРАХАН
  Перевізники розповіли про поїздки до Криму
Перевізники розповіли про поїздки до Криму

На центральних вулицях Вінниці розклеїли листівки про поїздки до окупованого Криму.

Вказують найбільші міста півострова – Сімферополь, Севастополь, Ялта, Євпаторія, Алушта, Феодосія.

"Маю комфортний 8-місний "Мерседес-Спрінтер". З пасажирами їдемо у статусі знайомих, як і решта водіїв. Раджу міняти гривню на рублі вдома, бо в Криму невигідний курс. Аби уникнути проблем на кордоні, одразу прошу пасажирів не брати із собою заборонених продуктів. Це яйця, сало, м'ясо, твердий та домашній сир, ковбаса, алкоголь. Якщо палка ковбаси розрізана навпіл, то її не змусять викласти. Був випадок, коли чоловіка вернули у буферну зону аби той викинув дві палки ковбаси", - говорить вінницький водій Олег.

Поїздки організовують двічі на тиждень. Завчасно бронюють місця. Вартість в одну сторону коштує в середньому 750 грн.

"Треба розраховувати, що перевірка на кордоні займе до 1,5 години. Максимум стояли 11 годин. Я окремо проїжджаю машиною і чекаю пасажирів, поки вони пройдуть перевірку та заповнять міграційну карту - куди і на який термін їдуть", - зауважує водій. – П'яних не беремо. Там таких не пропустять. Паспорти мають мати нормальний вигляд. Не подерті, не погризені, не порвані".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти затримали 100 безпаспортних бджіл і кота

У серпні близько півсотні туристів застрягли на Одещині неподалік кордону з Румунією. Люди їхали автобусним туром у Македонію, Чорногорію та Хорватію.

Автобус кілька разів ламався. В Ізмаїлі водій залишив всіх на узбіччі та поїхав лагодити автобус.

Зараз ви читаєте новину «"П'яних не беремо" - перевізники розповіли про поїздки до окупованого Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі