понеділок, 31 липня 2023 13:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Знайдемо лазівку і зайдемо" – у Нацгвардії анонсували прорив у контрнаступі

"Знайдемо лазівку і зайдемо" – у Нацгвардії анонсували прорив у контрнаступі
Командувач Національної гвардії Олександр Півненко заявив, що Сили оборони рано чи пізно знайдуть слабке місце в обороні росіян. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Збройні сили України рано чи пізно знайдуть слабке місце в обороні росіян і здійснять прорив.

Але не варто очікувати, що Сили оборони дійдуть до окупованого Криму "за один кидок", заявив командувач Національної гвардії Олександр Півненко, передає "Українська правда". Контрнаступ триває, і окупантів ще чекають "сюрпризи".

"Якщо ми йдемо вперед, це вже результат. Усі згадують ту операцію на Ізюмському напрямку і думають, що так воно буде. Але ні, так не буває. Для нас кожен метр – це вже результат", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни встановлюють загородження у спробі захистити Кримський міст

Незабаром відбудеться прорив на одному з напрямків, вважає Півненко.

"Але не факт, що це буде там, де всі думають. Ми знайдемо лазівку і зайдемо. А вони втратять багато наших територій. Ми знаємо, що у нас немає виходу: ми дійдемо до кордонів 1991 року. Проте на це потрібен час", – резюмував командувач.

На Кримському мосту у ніч проти 17 липня пролунали щонайменше два вибухи. Так званий очільник окупованого півострова Сергій Аксьонов повідомив, що там сталася "надзвичайна подія в районі 145 опори з боку Краснодарського краю", у зв'язку з чим рух на мосту зупинили. Частина мосту буквально "склалася" після атаки.

Росія звинуватила в атаці на міст Україну. Слідчий комітет РФ розглядає версію вибуху, згідно з якою два морські дрони, візуально схожі на гідроцикл, атакували Керченський міст.

Зараз ви читаєте новину «"Знайдемо лазівку і зайдемо" – у Нацгвардії анонсували прорив у контрнаступі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі