четвер, 30 березня 2023 17:10

Спецтема: Війна Росії проти України

Кримські окупанти не будуть у безпеці – розвідка

Кримські окупанти не будуть у безпеці – розвідка
"Бавовна" у Криму свідчить, що окупанти не у безпеці. Фото: eastnews.ua

Поки Крим окупований, росіяни не можуть почуватися там у безпеці.

Про це свідчать вибухи на військово-логістичних об'єктах, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Черняк, передає "Укрінформ".

"Нещодавнє знищення російських крилатих ракет "Калібр" у Джанкої під час їхнього транспортування залізницею, систематичні вибухи на інших військово-логістичних об'єктах окупанта, включно з минулорічним руйнуванням кількох секцій мосту через Керченську протоку, свідчать: доки Крим залишатиметься окупованим, росіяни не зможуть почуватися там у безпеці", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибухи в Джанкої вплинули на ракетну загрозу з моря: у ЗСУ розповіли

Після вибухів у Криму окупанти перемістили частину технічного персоналу Чорноморського флоту до Новоросійська, розосередили авіацію та посилили протиповітряну оборону.

"Окупанти почали серйозніше ставитися до загрози для своїх суден та інших військових об'єктів, але ми знаємо як про сильні, так і про слабкі аспекти оборони росіян у Криму", – додав Черняк.

Російські загарбники продовжують використовувати звичну для них тактику терору цивільного населення. Агресор обстрілює українські населені пункти, а також об'єкти критичної інфраструктури. Про це вранці 23 березня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Так, минулої доби противник завдав ракетного удару по Запоріжжю. Російські ракети влучили у житловий багатоповерховий будинок. Є загиблі і поранені серед мирних жителів.

Зараз ви читаєте новину «Кримські окупанти не будуть у безпеці – розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі