четвер, 19 жовтня 2023 15:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Гуменюк висміяла росіян з "бойовими дельфінами"

Гуменюк висміяла росіян з "бойовими дельфінами"
Повідомлення про "бойових дельфінів" з'являються не вперше, сказала Гуменюк. Фото: mediacenter.org.ua

Інформація про залучення російськими окупантами дельфінів до оборони військово-морської бази в окупованому Криму є інформаційним вкидом.

Про це сказала керівниця об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, повідомляє Gazeta.ua.

Повідомлення про використання росіянами "бойових дельфінів" у межах гібридної війни з'являються не вперше, сказала Гуменюк.

"В умовах гібридної війни вони не вперше використовують такі вкиди про застосування тваринного світу у їх бойових діях. Але враховуючи, що з ними навіть море незгодне, я думаю, що навіть дельфіни не погодяться працювати на їх боці", - заявила речниця пресцентру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля окупованого Севастополя гучно гримнуло - відео

Раніше сайт Naval News повідомив, що окупанти нібито перекинули "бойових" дельфінів до військово-морської бази в Новоозерному у Криму.

Минулого тижня у Військово-морських силах Збройних сил України підтвердили ураження російських кораблів "Павла Державіна", по якому "прилетіло" двічі, і "Миколи Муру".

У вересні ракетним ударом у Севастополі знищили великий десантний корабель окупантів "Мінськ". Також ураження зазнав підводний човен "Ростов-на-Дону".

Сили оборони України знищили у Чорному морі катер окупантів типу КС-701 "Тунець".

Зараз ви читаєте новину «Гуменюк висміяла росіян з "бойовими дельфінами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі