понеділок, 30 жовтня 2023 05:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Біля Севастополя вибухи: окупанти заявили, що збивають українські дрони

Біля Севастополя вибухи: окупанти заявили, що збивають українські дрони
Вибухи біля Севастополя. Фото: УНІАН

У ніч на понеділок, 30 жовтня, в окупованому Севастополі чути гучні звуки.

Окупаційна влада заявила про атаку безпілотних літальних апаратів. На зовнішньому рейді працює Чорноморський флот Російської Федерації, повідомив гауляйтер окупованого міста Михайло Развожаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Севастополі підірвався російський корабель - Telegram-канали

"Гучні звуки - це на зовнішньому рейді над акваторією. За попередньою інформацією, Чорноморський флот відбиває атаку БПЛА", - написав він.

Міноборони Росії заявило, що нібито поблизу Севастополя було виявлено два безекіпажні катери і по району виявлення було "завдано вогневе ураження".

Україна здатна перемагати у Чорноморському регіоні, російський флот вже тікає із Криму, сказав президент Володимир Зеленський. Він звернувся до людей у Криму, Севастополі, в окупованих районах півдня і сходу України.

У вересні ракетним ударом у Севастополі знищили великий десантний корабель окупантів "Мінськ". Також ураження зазнав підводний човен "Ростов-на-Дону".

Зараз ви читаєте новину «Біля Севастополя вибухи: окупанти заявили, що збивають українські дрони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі