субота, 23 грудня 2017 10:36

З'ясувалися деталі потрійного вбивства з відрубанням голови

З'ясувалися деталі потрійного вбивства з відрубанням голови
Обезголовлене сокирою тіло знайшли на березі озера в приватному секторі Києва. Фото: dpchas.com.ua

Двох чоловіків і жінку зі слідами насильницької смерті знайшли у різні дні та в різних місцях Дарницького району Києва.

Згодом правоохоронці встановили, що потерпілі пов'язані між собою, повідомляє narodna-pravda.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві знайшли людську голову

Мешканець, який вигулював собаку біля річки на вулиці Маслівка, виявив мертвого чоловіка із розбитою головою. Слідчі зробила висновок: зловмисник сокирою завдав потерпілому смертельних травм і прикрив тіло матрацом.

Через два дні на вулиці Садовій на березі озера знайшли обезголовлене тіло. З'ясувалося, що чоловіка вбили сокирою. За кілька годин встановили й особу потерпілого – 34-річного киянина, раніше судимого за квартирні крадіжки. А наступного дня у квартирі на вулиці Санаторній поліція виявила мертвою його 63-річну матір-інваліда із множинними колото-різаними ранами.

Правоохоронці з'ясували, що вбиті товаришували.

Майже місяць тривали відпрацювання знайомих та близьких убитих. Зрештою правоохоронці встановили чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у скоєнні трьох вбивств. Це — мешканець Дарницького району, раніше судимий за розбійний напад і вбивство, звільнився із місць позбавлення волі у березні 2017 року.

Повернувшись додому після звільнення, киянин дізнався, що 34-річний місцевий житель, із яким він був знайомий, обікрав квартиру його матері. У неділю зловмисник зустрівся із ним, вбив і відтяв голову сокирою. Потім, використавши мобільний потерпілого, домовився про зустріч на березі річки зі спільником квартирника і вбив його. Після цього зловмисник навідався до матері 34-річного киянина, оскільки жінка бачила його, коли він заходив у гості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір знайденого без голови киянина вбили на добу раніше

28 листопада у Дарницькому районі Києва, в приватному секторі масиву Осокорки перехожий випадково натрапив на обезголовлений труп чоловіка. Тіло лежало поруч зі стежкою, що веде до водойми, і було прикрите гілками і листям. Голову знайшли за метр від тіла. Жертва не була схожа на безхатька: хороший одяг, наручний годинник і перстень. Також при ньому був зарядний пристрій Power Bank, але телефону й грошей не було.

Зараз ви читаєте новину «З'ясувалися деталі потрійного вбивства з відрубанням голови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі