вівторок, 19 квітня 2022 12:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Золото та яйця Фаберже - поліція арештовує активи, що належать дружині Медведчука

Золото та яйця Фаберже - поліція арештовує активи, що належать дружині Медведчука
Поліція провела обшуки в Оксани Марченко. Фото: t.me/UA_National_Police

Правоохоронці продовжують арештовувати активи, кінцевим бенефіціаром яких є дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко.

Зокрема, 18 квітня поліцейські провели обшуки на території Києва та Київської області, повідомляє Нацполіція у Telegram.

Вони виявили майже 100 картин, антикварні речі, мисливську гвинтівку та пістолет BUL, що належать родині затриманого народного депутата. Крім того, знайшли 20 швейцарських годинників, золоті та срібні монети, золоті статуетки та яйця Фаберже.

Встановлюється вартість вилученого майна та готуються клопотання про накладання арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОП висловили очікування щодо обміну Медведчука

"Надалі арештовані активи будуть передані в управління до АРМА (Агентство з розшуку та менеджменту активів, - Gazeta.ua). Кошти, отримані від реалізації арештованих активів, можуть бути використані для потреб ЗСУ та відбудови зруйнованої ворогом інфраструктури", - розповіли у повідомленні.

Раніше Марченко записала декілька відеозвернень - до Володимира Зеленського, президента Туреччини Реджепа Ердогана, наслідного принца Саудівської Аравії, а також до російського президента Володимира Путіна. В них вона просила допомогти звільнити Медведчука.

Зараз ви читаєте новину «Золото та яйця Фаберже - поліція арештовує активи, що належать дружині Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі