четвер, 26 липня 2018 11:13

Знову гроза: киян попередили про негоду

Знову гроза: киян попередили про негоду
В Києві прогнозують дощі і грози. Фото 5.ua

У Києві вдень 26 липня очікуються грози.

"Рятувальники радять тим, хто опинився на вулиці під час грози, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач і дерев; у разі сильного вітру сховатися у найближчому приміщенні. Уникати знаходження поблизу великих дерев, особливо тополь та не паркувати поруч із ними автотранспорт", - повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на Український гідрометцентр.

В Управлінні з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою порадили у випадку посилення вітру щільно закрити всі вікна будинків, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні.

За підсумками минулої доби, у семи областях України 117 населених пунктів залишилися без електрики через град, сильні зливи та шквальний вітер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ накрила буря з градом

25 липня столицю накрила гроза. Частина шляхопроводу по вулиці Олени Теліги над Кирилівською обвалилась. Конструкції змило дощем, бетонні плити з'їхали донизу.

Зараз ви читаєте новину «Знову гроза: киян попередили про негоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі