субота, 01 червня 2019 18:47

Зносять опори Подільсько-воскресенського мосту

Зносять опори Подільсько-воскресенського мосту
З бюджету Києва на 2019 рік виділили 630 тис. грн на будівництво мосту. Фото: Олег Стельмах

Стало відомо, на якому етапі перебуває будівництво Подільско-воскресенського мосту. Інформацію дали у комунальному підприємстві "Інженерний центр", пише УНН.

"В бюджеті Києва на 2019 рік на будівництво Подільського мостового переходу заплановано фінансування в сумі 630 тисяч гривень. Наразі на арковому мосту через Дніпро розпочалися роботи по демонтажу тимчасових опор та демонтажу робочих проходів допоміжних споруд, тривають роботи по зварюванню стиків арки, а також огляд і герметизація болтових з'єднань", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, почалася підготовка до будівництва заїзду з вулиць Набережно-Хрещатицька та Верхній Вал на Подільський мостовий перехід. Вже почали перевлаштувати теплові мережі, водопровід, каналізацію, електричні та телекомунікаційні мережі. Виконуються будівельні роботи по встановленню огорожі будівельного майданчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "мосту Кличка" встановлять додатковий шар суперброньованого скла

"Також триває спорудження естакади на Русанівських садах від опори №20 до опори №26. Ведеться бетонування паль шляхопроводу на ділянці від вул. Центральної Садової до залізниці. На естакаді на Трухановому півострові влаштовують тротуар в прогоні 19-29В та встановлюють короби для комунікацій. Проводиться монтаж бар'єрної огорожі естакади в урочищі Горбачиха", - кажуть у відомстві.

Столичний Подільсько-Воскресенський міст планують добудувати до грудня 2021 року. Загальну вартість будівництва оцінили в 11,2 млрд грн

Зараз ви читаєте новину «Зносять опори Подільсько-воскресенського мосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі