пʼятниця, 15 квітня 2016 14:02

Жителі Вишгорода стали на захист свого мера

Автор: Facebook. com
  Олексій Момот
Олексій Момот

Мер Вишгорода Олексій Момот не брав хабара. Про це Gazeta.ua запевняють у Вишгородській міській раді.

Міські депутати запевняють, що Олексій Момот не міг взяти хабара. На їхню думку, світлини затримання, які розповсюдили на сторінці СБУ, насправді належать не меру і кабінет не його.

"Вся ця "історія" з хабарем щонайменше дивна. Останнім часом я багато спілкуюся з міським головою. Він порядна і чесна людина. Відстоює інтереси громади Вишгорода. Ви можете собі уявити хабар, який за розміром дорівнює бюджету міста? Я - не можу," - сказав депутат Вишгородської міськради Сергій Пінчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мера Вишгорода Момота затримали на мільйонному хабарі

Дізнавшись про затримання мера, ввечері 14 квітня жителі міста вийшли на імпровізований пікет.

"Ми виходили під адміністрацію на його підтримку - де ще таке ви бачили? Зараз багато чого говорять, різних думок - всього не переслухати та не перечитати. Хочеться об'єктивності в розслідуваннях, та боюся, що її не буде. як на мене, підстава чистої води", - сказала жителька Вишгорода Анастасія Малинка.

Нагадаємо, мера міста Вишгород Київської області Олексія Момота співробітники Служби безпеки та прокуратури затримали в четвер, 14 квітня. Йому закидають отримання хабара 1 мільйон євро. За це йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Вишгорода стали на захист свого мера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі