неділя, 19 квітня 2020 00:35

Заарештували двох невідомих, які палили очерет

Заарештували двох невідомих, які палили очерет
Поліція заарештувала двох паліїв в Ірпені. Фото: Уніан

Поліцейські Київської області розшукали двох чоловіків, які підпалили очерет на березі річки Ірпінь.

"Як тільки поліцейські виявили в мережі Інтернет відео, де двоє молодих людей на моторолерах без номерних знаків підпалили очерет на березі річки Ірпінь, відразу почали їх пошуки. Співробітники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно встановили осіб, які були зафіксовані на відео. Двох порушників доставили в відділ поліції, де з ними працюють слідчі. Це - 28 і 29-річні жителі Ірпеня. Поліцейські вилучили їхні транспортні засоби - моторолери, на яких вони пересувалися ", - повідомили у відділі комунікації поліції в Київській області.

Інформацію про підпал внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. ст. 245 (знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу) Кримінального кодексу України. За скоєне кримінальне правопорушення чоловікам загрожує штраф від 5400 до 9000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 91,8 тис. грн до 153 тис. грн) або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Вирішується питання про оголошення підозри чоловікам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція шукає людей, які займаються підпалами: двох зафіксували на відео

Нагадаємо, через пожежу в Житомирській і Київській областях, зокрема в Чорнобильській зоні, столицю спочатку затягнуло димом, а потім - смогом. Така ситуація триватиме кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували двох невідомих, які палили очерет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі