понеділок, 10 січня 2011 10:53

З Києво-Печерської лаври поцупили золото на 10 тисяч та готівку (ФОТО)

Напередодні Різдва у Києво-Печерській лаврі пограбували церковну крамницю при храмі Божої Матері. Про це пише "Сегодня", посилаючись на скарбника Лаври, отця Варсонофія.

За словами священика, декілька хлопців спочатку довго вивчали товари в крамниці, а потім один із них попросив продавця дістати товар з верхньої полиці.

У той час, коли працівник відволікся, один грабіжник заліз до каси і дістав звідти 5 тисяч гривень. Другий, ставши спиною до прилавка, простягнув назад руку, ключиком відкрив вітрину і згріб золоті ланцюжки на суму 10 тисяч гривень.

Через декілька хвилин грабіжники зникли. Проте, їх зафіксували відеокамери.

Монастир звертається до всіх, хто може дати інформацію про чоловіка, зображеного на фотографії. Повідомляти просять до міліції або за телефоном: (044) 255-11-39.

У Лаврі кажуть, що це перша велика крадіжка. До цього виносили книжку і свічник.

Нагадаємо, днями повідомлялося про ще один злочин проти священослужителів - у Львівському барі невідомі пограбували священика на 25 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «З Києво-Печерської лаври поцупили золото на 10 тисяч та готівку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі