понеділок, 12 лютого 2007 16:47

В"ячеслав Королівський часто дарував квіти

У суботу було дев"ять днів, як не стало В"ячеслава Королівського, 34 роки. Чоловіка вбили ножем у Пущі-Водиці, коли той повертався з роботи. Убивцю не знайшли.

Він жив із другою дружиною Вікторією, 28 років, на проспекті Правди, 6а. Від першого шлюбу залишився 12-річний син Дмитро.

За фахом В"ячеслав будівельник. Працював на приватній фірмі, займався покрівельними роботами.

— Славік був майстром на всі руки. Сам за кілька років збудував дачу. Будиночок дуже затишний. Улітку там вихідні проводив. А ще взуття лагодив, хоча ніхто й не вчив, — розповідає Вікторія.

В"ячеслав був добрим, але наївним, каже жінка.

— Його стільки разів дурили. Мав м"який характер — усім довіряв, а так не можна. З першою дружиною розлучився, бо вона переспала зі свідком. Інші б уже ніколи жінкам не вірили, а він зла не тримав, — каже вдова.

Вікторія та В"ячеслав прожили разом п"ять років. Познайомили їх друзі. Вперше зустрілися в лісі, на шашликах. Вікторія дуже сподобалася чоловікові, але познайомитися він не наважувався. Коли Слава випадково торкнувся її руки, то від хвилювання почав заїкатися, згадує Вікторія. Залицявся красиво, дарував квіти. Останній букет чайних троянд приніс на Новий рік.

Поховали В"ячеслава Королівського на Берковцях. Жінка думає, що чоловіка убив хтось із знайомих. Припускає, що він міг позичити грошей.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Королівський часто дарував квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі