субота, 22 серпня 2020 19:15

Вуличні меблі з пластику: у столиці з'явиться особливий об'єкт

У столиці з'явиться вуличний об'єкт, який умеблюють переробленим "пластиком". Об'єкт буде зручним у користуванні та забезпечуватиме додатковим освітленням. Ініціатори пройдуть шлях від збору та сортування сміття до його перероблення. Від проєктування об'єкта до його встановлення.

Про це повідомили на сторінці у Facebook "Агенти змін".

Автор: pixabay.com
  Як реалізовувати подібний проєкт, розкажуть на безкоштовному навчальному курсі
Як реалізовувати подібний проєкт, розкажуть на безкоштовному навчальному курсі

"В публічних просторах Києва часто відсутні зручні вуличні меблі. В озелененні не рідко використовують однолітні рослини, які зникають взимку. А після вечірніх променадів сквери та парки іноді перетворюються на смітники. Ми хочемо це виправити й налагодити процес, який поступово змінить ситуацію на краще: у пабліках з'являтимуться сучасні вуличні меблі, в озелененні використовуватимуть багатолітні рослини, а сміття будуть збирати та переробляти", - йдеться у повідомленні.

А щоб всі могли повторити подібний процес, буде створений навчальний курс. На ньому детально розкажуть про всі етапи проєкту, про перестороги та важливі нюанси, на які варто звернути увагу.

Курс буде безкоштовним для всіх охочих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столичні школи можна буде їздити на велосипедах

Над проїжджою частиною Хрещатика розмістили стилізовані тризуби та прапори, а на опорах ліхтарів – цвіт каштанів. Святкову ілюмінацію встановили до Дня Незалежності.

Зараз ви читаєте новину «Вуличні меблі з пластику: у столиці з'явиться особливий об'єкт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі