середа, 22 січня 2014 00:28

Влада України застосує силу, якщо зіткнення в Києві не припиняться - Азаров

Влада України застосує силу, якщо зіткнення в Києві не припиняться - Азаров
Фото: dt.ua

Керівництво України буде змушене застосувати передбачену законодавством силу, якщо протестуючі в центрі Києва не припинять протистояння, заявляє прем'єр- міністр Микола Азаров.

"Якщо провокатори не зупиняться, то у влади не залишиться жодного іншого виходу, як застосувати передбачену законодавством силу та убезпечити наших людей", - сказав Азаров в інтерв'ю російському телеканалу "Вести 24", показаному на телеканалі у вівторок ввечері.

Разом з тим, прем'єр висловив надію, що здоровий глузд все ж таки переможе.

При цьому він сказав, що питання про введення надзвичайного стану в Україні не стоїть, оскільки у влади є можливість вирішити проблеми й іншими способом.

" Ситуація в Києві далека від тієї , коли потрібно навіть теоретично розглядати можливість введення надзвичайного стану, дуже далека", - зазначив Азаров.

Також прем'єр підкреслив, що метою опозиції є отримання влади в країні, однак багато питань можна вирішувати й іншими способами, в тому числі, за столом переговорів.

"Ви хочете змінити виборчий процес? Давайте подумаємо - як. Хочете гарантій якихось виборчого процесу? Давайте подумаємо, які гарантії можна дати", - зазначив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Влада України застосує силу, якщо зіткнення в Києві не припиняться - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі