пʼятниця, 31 липня 2020 12:43

Викрали та побили через ревнощі: у Києві затримали двох чоловіків

Оперативники Києва затримали двох чоловіків, які викрали співмешканця колишньої дружини одного зі зловмисників.

Колишній чоловік із товаришем, погрожуючи зброєю, одягнули на потерпілого кайданки, на автомобілі вивезли в лісопаркову зону й побили, повідомила Нацполіція.

Автор: Нацполіція
  Двоє зловмисників викрали чоловіка та побили через ревнощі
Двоє зловмисників викрали чоловіка та побили через ревнощі

"Ми встановили, що двоє чоловіків їхали автомобілем та побачили на вулиці співмешканця колишньої дружини одного з них. Зупинивши автівку, спільники вирішили розібратися з чоловіком. Погрожуючи пістолетом та надівши кайданки, вони посадили його в салон та відвезли в лісопаркову зону, де побили та залишили", - пояснив начальник управління поліції.

Потерпілим виявився 36-річний уродженець Черкаської області. Непритомного чоловіка з травмою голови виявили біля будинку на вул. Космонавта Волкова. За адресою виїхала слідчо-оперативна група для документації події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Примотав до палиці лезо й кинувся на перехожого: в Києві затримали чоловіка

Зловмисниками виявилися уродженці Запорізької та Дніпропетровської областей, 1969-го та 1991 року народження.

Автор: Нацполіція
  Двоє зловмисників викрали чоловіка та побили через ревнощі
Двоє зловмисників викрали чоловіка та побили через ревнощі

Слідчі вручили їм підозру у скоєнні злочину, передбаченого Кримінальним кодексом України, - незаконне позбавлення волі або викрадення особи. Суд обрав запобіжний захід – особисте зобов'язання. Фігурантам загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше підозрюваних у вчиненні терористичних актів у Києві заарештували на 2 місяці без права на заставу. Їх підозрюють у вчиненні тероризму з використанням саморобних вибухових пристроїв.

Зараз ви читаєте новину «Викрали та побили через ревнощі: у Києві затримали двох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі