понеділок, 12 березня 2018 19:23

Гілку столичного метро закривали в годину пік

Гілку столичного метро закривали в годину пік
Закривали зелену гілку метро. Фото: "Киев24"

На зеленій гілці столичного метро сталося задимилося обладнання на рейках перегону між станціями "Видубичі" та "Славутич".

"Щоб усунути цю проблему довелося призупинити рух поїздів на Південному мосту в обидва боки. Проблема сталася не в вагоні, а в обладнанні на рейках, прямо на мосту. Там було помічено іскріння, а потім невелике задимлення", - повідомили в прес- службі Київського метрополітену.

Рух поїздів було зупинено на 11 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський метрополітен заборгував 2 млрд грн

"Зараз рух поїздів відновлено. Фахівці на місці з'ясовують причину НП і проводять всі необхідні роботи. Рух було зупинено в годину пік і природно, що на перонах станцій зеленої гілки зібралося багато пасажирів. Ми попереджали пасажирів про проблему по гучному зв'язку на станціях", - додають в метрополітені.

На Подолі буде споруджено незвичайний хостел у двох вагонах метро. Винахідник придбав два списаних вагони у Київського метрополітену тогоріч, а тепер розпочав впроваджувати свою незвичайну ідею.

Зараз ви читаєте новину «Гілку столичного метро закривали в годину пік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі