четвер, 08 листопада 2018 10:16

Верховна Рада розгляне законопроект про євробляхи

Верховна Рада розгляне законопроект про євробляхи
Верховна Рада України розгляне законопроект про автомобілі з іноземною реєстрацією. Фото: РБК-Украина

Сьогодні Верховна Рада України розгляне законопроект про євробляхи.

Депутати розглянуть зміни до Податкового кодексу України щодо акцизного збору з легкових автомобілів і зміни до Митного кодексу й інших законодавчих актів щодо ввезення транспортних засобів в Україну, повідомляє сайт парламенту.

Крім того, парламент може включити у порядок денний законопроект, яким пропонується знизити поріг безмитних посилок з-за кордону до 100 євро вже 2019-го. Також планують схвалити перейменування Дніпропетровської та Кіровоградської областей та внести зміни щодо реєстрації шлюбу жителів окупованих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді готують сюрприз для власників євроблях

Власники євроблях провели акцію протесту під Верховною Радою в Києві та заблокували урядовий квартал. Вимагають спростити ввіз вживаних автомобілів з Європи і звільнити голову Укртрансбезпеки Михайла Ноняка.

Парламент не зможе виконати всі вимоги власників авто на єврономерах. У профільному комітеті зазначають, що у законопроектах №8487 і 8488 неможливо змінити коефіцієнти за обсягом двигуна і віку автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада розгляне законопроект про євробляхи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі