четвер, 14 травня 2020 10:57

В уряді відповіли на прохання Кличка відкрити метро

В уряді відповіли на прохання Кличка відкрити метро
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, коли в Києві відкриють метро. Фото: Reuters

Робота метро і громадського транспорту в Києві може поновитися лише в тому разі, якщо столиця відповідатиме критеріям МОЗ.

Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє Укрінформ.

"Нами буде надано конкретні пропозиції щодо етапів виходу з карантину, які буде затверджено постановою уряду. Там будуть усі без винятку критерії, а також за яких умов може відкриватися в тому числі міський транспорт і метро. Якщо місто Київ відповідатиме цим критеріям, то ми не бачимо в цьому проблеми. Але тільки якщо відповідатиме критеріям", - сказав міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ хоче відкрити метро – Кличко звернувся до уряду

Степанов зазначив, що ці критерії розроблено фахівцями МОЗ. Тобто фаховими епідеміологами та вірусологами, які розуміють, як саме потрібно виходити з карантину.

Ранком 13 травня в центрі Києва представники автоперевізників перекривали рух із наміром протестувати проти заборони на міжміські та міжнародні перевезення. Учасники акції вимагали від Кабміну дозволу на внутрішні та міжнародні перевезення. Люди скаржаться, що через заборони їм нема чим годувати свої сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «В уряді відповіли на прохання Кличка відкрити метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі