понеділок, 12 листопада 2018 15:04

В Укрзалізниці оголосили назву нового експресу до Борисполя

В Укрзалізниці оголосили назву нового експресу до Борисполя
Швидкісний потяг до аеропорту "Бориспіль" назвуть Kyiv Boryspil Express. Фото: BBC.com

Новий швидкісний потяг, що курсуватиме між Центральним залізничним вокзалом і Міжнародним аеропортом "Бориспіль", назвуть Kyiv Boryspil Express.

Назву обирали за допомогою інтернет-голосування, повідомив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Укрзалізниці виготовлятимуть французькі локомотиви

"10 тис. користувачів Facebook долучились до голосування, і це менше ніж за 4 дні. Мені назва імпонує. Переможець конкурсу - Євген Захаров. Євгене, у нас з вами важлива місія - нанести цю назву на рухомий склад. До речі, у запасі ще кілька промовистих назв - залишимо їх для майбутніх масштабних будівництв", - зазначив Кравцов.

В Укрзалізниці оприлюднили, як вигладатиме експрес до аеропорту "Бориспіль". Рейкобуси PESA мають до кінця року вийти на машрут "Київ-Пасажирський" - "Бориспіль". Експрес пофарбували у біло-сині кольори, а спереду в нижній частині - у жовтий.

Зараз ви читаєте новину «В Укрзалізниці оголосили назву нового експресу до Борисполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі