вівторок, 14 червня 2016 12:49

У згорілому Будинку профспілок зводять готель, ресторан та елітні апартаменти

У згорілому Будинку профспілок зводять готель, ресторан та елітні апартаменти
pravda.com.ua

У Будинку профспілок без дозволу будують житлові апартаменти, готель та ресторан.

Про це повідомляють "Вести".

"На дев'ятому поверсі у забудовника квартира на 420 квадратних метрів. Палац з чотирма спальнями, вітальнею і двома санвузлами. Плитка 1000 гривень за квадрат. На десятому поверсі будують готель. На останньому - одинадцятому - ресторан. Дівчата з профспілок дуже були обурені будівництвом, але керівництво тоді відкрито нічого не оскаржувало. Хотіли без скандалу розійтися з генпідрядником", - йдеться у повідомленні.

Зараз Будинок профспілок закритий для сторонніх. На дверях - табличка. Вона повідомляє, що кредитне товариство "Профспілкова скарбниця" переїхало на вул. Богдана Хмельницького. Під вивіскою "Київська міськрада профспілок" працює обмінний пункт. З верхнього поверху сусіднього будинку видно, що там ідуть ремонтні роботи. Незважаючи на рішення про знесення надбудови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість "Слава Україні" на Будинку профспілок з'явиться величезна реклама

Нагадаємо, під час Євромайдану Будинок профспілок захопили протестувальники і створили там штаб. В ніч на 19 лютого 2014 року у будівлі сталася пожежа. Обвалилися конструкції між четвертим і п'ятим поверхами. Точна кількість загиблих досі не відома. На початку листопаду 2015 року у будинку профспілок на Майдані Незалежності відкрили кафе.

Зараз ви читаєте новину «У згорілому Будинку профспілок зводять готель, ресторан та елітні апартаменти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі