понеділок, 19 лютого 2018 15:20

У Києві почали перевіряти приватні маршрутки

У Києві почали перевіряти приватні маршрутки
У Києві розпочалася повна перевірка перевізників. Фото: "Checkpoint"

У Києві стартувала тотальна перевірка перевізників на міських автобусних маршрутах.

Про це під час брифінгу заявив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов, пише "Укрінформ".

"Починаючи з 14 лютого, ми встигли перевірити двох перевізників, але я думаю, що протягом трьох тижнів ми перевіримо всіх перевізників міста Києва і доповімо про результати цих перевірок", - сказав Симонов.

Попередньо здійснили 22 перевірки маршрутних таксі і, за результатами, розірвали договори з чотирма перевізниками, зазначив він.

"Більша половина маршрутів у столиці працює у таксомоторному режимі. І, за рекомендацією Світового банку, столична влада хоче скоротити частку маршрутів у таксомоторному режимі з 60 відсотків до 30", - додав Симонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, скільки перевізників в Києві досі працюють нелегально

Позапланові перевірки перевізників відбулися з листопада 2017 року. Перевірили 12 перевізників, обслуговуючих автобусні маршрути, які працюють у режимі маршрутного таксі. Виявили порушення на маршрутах №201, 459, 421, 581, 464, 565, 518, 416. Складені відповідні акти. Штрафи, які зараз можуть виписати Укртрансбезпека і Нацполіція, становлять - 200, 500 і 1000 грн.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почали перевіряти приватні маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі