пʼятниця, 15 жовтня 2010 13:59

Уночі в Києві згоріли кіоски, кав'ярня і 5 автівок

Уночі в Києві згоріли кіоски, кав'ярня і 5 автівок
П'ять автомобілів згоріли в ніч на п'ятницю в Дарницькому районі на стоянці біля багатоповерхівки, повідомляє прес-служба Головного управління МНС України в Києві.

Сигнал про пожежу надійшов близько 5.00. Рятувальники за декілька хвилин прибули на місце виклику і відразу приступили до роботи. Пожежу загасили, при цьому повністю згоріли автомобілі "Фольцваген", "Деу-Ланос" та "ВАЗ-2105", в авто "Шевролет-Лачеті" вигорів салон, а у "Таврії-Пікап" пошкодилося лакофарбове покриття.

За словами фахівців, що працювали на місці події, пожежа виникла внаслідок ДТП. У результаті лобового зіткнення ВАЗ-2105 та автомобіля "Фольцваген" пошкодився паливний бак, стався витік пального, що і викликало спалах.

З'ясовано, що ВАЗ-2105 керував не його власник, а зовсім стороння людина.

Крім того, в Києві біля станції метро "Політехнічний інститут" дотла згоріло кафе.

Як відзначає з місця подій кореспондент, спочатку зайнялося розважальний заклад, а потім вогонь перекинувся на ларьки, які знаходилися поряд з ним.

Відразу після займання власники кіосків, що примикали до палаючого кафе, почали виносити з них всі речі.

Приїхавши пожежні кинули рукав до гідранта в метро і протягом 10-15 хвилин загасили пожежу. Проте на той момент кафе повністю згоріло. Жертв немає.

Нагадаємо, вночі у Борисполі повністю знищений вогнем ринок "Зоряний". Вогнем також сильно пошкоджений будівельний кран, що знаходиться біля ринку.

Інтерфакс-Україна, proUA.com

Зараз ви читаєте новину «Уночі в Києві згоріли кіоски, кав'ярня і 5 автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі