четвер, 07 жовтня 2010 17:37

На автостанції згорів автобус

Автор: фото: Ольга ПАЛІЙ
  Автобус біля автостанції в Лохвиці за дві з половиною години після пожежі
Автобус біля автостанції в Лохвиці за дві з половиною години після пожежі
У неділю близько 5.00 біля платформи для посадки Лохвицької автостанції спалахнув автобус "Богдан". Згоріло усе в салоні. Ніхто з людей не постраждав. - Водій пішов до каси відносити документи, - розповідає жінка-свідок років 60, не називається. - Тут у салоні спалахнув вогонь. Близько до автобуса людей не було. Чоловік п'ятеро були в радіусі десятка метрів. Всі, коли побачили полум'я, заметушилися. Хтось дістав телефон і почав викликати пожежників. Побігли до автостанції по вогнегасник. Ним намагалися загасити полум'я до прибуття пожежників.

Пожежна машина приїхала за 4 хв. Полум'я встигли погасити раніше, ніж вогонь дістався двигуна і бензобака. Це врятувало від вибуху. Вигорів лише салон. Сам автобус вартістю 40 тис. грн вдалося врятувати.

- "Богдан" належить приватному підприємцю з Полтави, - говорить Тетяна Стеценко, начальник автостанції. - Він увечері напередодні привіз пасажирів з Полтави до Лохвиці, вранці мав вирушити назад. Працював на замовлення одного з місцевих перевізників.

Після того "Богдан" якийсь час не забирали зі станції. Фарба вище вікон обгоріла. Від сидінь лишилися металеві каркаси. Пасажири оглядали автобус, зазирали всередину.

Пожежники кажуть, тепер слідча група працює над з'ясуванням причини пожежі і висновку поки що не зробила.

На автостанції припускають, салон зайнявся через замикання проводки. Водія характеризують як серйозну людину, не схильну до недбальства.

Зараз ви читаєте новину «На автостанції згорів автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі