четвер, 27 вересня 2007 07:13

"Юність" обклеїли антибютівськими листівками

Позавчора невідомі обклеїли кілька кіосків та шляхопровід поблизу ринку "Юність", що на масиві Лісовий на Лівому березі Дніпра, антирекламними листівками Блоку Юлії Тимошенко.

"Поробила тоді — поробить зараз", — було написано на агітках, де зображено лідера БЮТ Юлію Тимошенко. Офіційна реклама блоку звучить так: "Зробила тоді, зробить зараз". Зразки "чорного піару" проти БЮТу надруковані на невеликих аркушах паперу.

Більшість киян реагували на ці плакати сміхом. Люди затримувалися біля них на кілька хвилин, показували листівки знайомим.

— З чого ви смієтеся? Це ж на Юлю наїжджають, — обурюється молода жінка з того, що двоє чоловіків регочуть із наклеєної листівки.

— А хіба не правда написана? — відповідає чоловік. — Я вже нікому не вірю, особливо їй. Добре хоч те, що політики навчилися з почуттям гумору обливати один одного брудом. То й нам від того приємно. Побільше б смішного.

— Це звичайний антипіар наших опонентів, — каже "ГПУ" 31-річний Андрій Шевченко, один із лідерів виборчого блоку БЮТ. — Якщо вони вдаються до таких методів, це значить, що справи в них просуваються погано. А зривати ці листівки спеціально  ніхто не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Юність" обклеїли антибютівськими листівками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі