четвер, 30 липня 2020 18:47

У Києві відкриють виставку, яка здивує дітей

У Києві відкриють виставку, яка здивує дітей
У Києві створять героїв мультиків із квітів. Фото: bigkyiv.com.ua

14 серпня на Співочому полі у Києві відкривається виставка квітів "Мульт-ленд".

Там можна буде побачити скультури казкових персонажів, зокрема Angry Birds, Білосніжку та 7 гномів, Аладдіна, Жасмін, Джина, Посіпак, Міккі Мауса та його подружку Мінні, героїв мультфільму "В пошуках Немо" та Книги "Джунглів", Шрека, чарівних фей та Рапунцель. Деякі скульптури сягатимуть більше 5 м у висоту, повідомляє "Київзеленбуд".

Для створення 10 історій на висадять більше 300 тис. квітів: різні види бегонії, альтернатери, тагетису, колеусу, агератум, сеткреазія та інші. Щоб створити об'ємні 3D-фігури, використають металеві конструкції, дерево та виноградну лозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фестиваль високого мистецтва втретє відбудеться в Києві

Виставка триватиме з 14 серпня до 13 вересня на Співочому полі Печерського ландшафтного парку (вул. Лаврська, 33).

Дорослий квиток коштуватиме 100 грн, дитячий – 25 грн. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС вхід безкоштовний.

На ВДНГ почав працювати унікальний фентезі-парк "Живих драконів і чарівних дерев". Він почав приймати відвідувачів в п'ятницю 15 травня.

Зараз ви читаєте новину «У Києві відкриють виставку, яка здивує дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі