понеділок, 25 травня 2020 09:23

В Київ привезли драконів з унікальним голосом і характером

На ВДНГ почав працювати унікальний фентезі-парк "Живих драконів і чарівних дерев". Він почав приймати відвідувачів в п'ятницю 15 травня.

Це одна з небагатьох експозицій, що відкрилася в Києві в першому етапі виходу з карантину, повідомили в прес-службі ВДНГ.

У парку встановили понад 20 унікальних анімованих драконів з казкових історій, древніх міфів Сходу і Заходу, фантастичних книг, фільмів і відеоігор. Фігури розмістили просто неба, у спеціальній зоні неподалік від центрального корпусу ВДНГ. Поруч з усіма фігурами розміщені інформаційні панелі, в деталях розповідають відвідувачам про те, як міфи й легенди про цих істот виникали в різних культурах по всьому світу і чому дракони так популярні.

Автор: ВДНГ
  У Київ привезли драконів
У Київ привезли драконів

Відвідувачі парку зможуть не тільки на власні очі побачити, як виглядали знамениті міфічні чудовиська, а й оцінити їхні гігантські розміри. Масштаб фігур - від 2 до 4 метрів.

Усі фігури інтерактивні, можуть рухатися і гарчати. Кожен отримав власний голос, манеру поведінку та характер.

Автор: ВДНГ
  Кожен дракон має унікальну зовнішність і голос
Кожен дракон має унікальну зовнішність і голос

Парк відкрився з дотриманням всіх карантинних норм, включаючи соціальну дистанцію. Кількість людей, які можуть одночасно знаходиться на його території, зараз обмежена карантинними нормами.

Виставка пробуде в Києві до кінця липня, експозиція працює щодня з 10:00 до 20:00.

Автор: ВДНГ
  Усього в парку поселилось 20 фігур
Усього в парку поселилось 20 фігур

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Козлина ти дурна": ексглава Офісу президента Андрій Богдан пристав до козлика в зоопарку

12 травня у Національному комплексі "Експоцентр України" розпочавсч літній сезон. П'ятий рік поспіль "Літо на ВДНГ" обляштовують на 287 гектарах Експоцентру. Цей рік - не включення.

В Україні Національний комплекс "Експоцентр України" вийшов з карантину одним з перших. І вже з 12 травня для відвідування відкрили паркові локації.

Зараз ви читаєте новину «В Київ привезли драконів з унікальним голосом і характером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі