неділя, 12 вересня 2021 23:20

У Києві сталася ДТП за участю восьми автомобілів: серед постраждалих дитина

У Голосіївському районі Києва сталася ДТП за участю восьми автомобілів. В результаті масштабної аварії було госпіталізовано п'ятеро постраждалих, включаючи 11-річну дитину. Про це повідомляє столична прес-служба поліції.

"Попередньо правоохоронці встановили, що водій автомобіля Хонда Акорд, рухаючись в напрямку міста Обухів, скоїв зіткнення з попутним автомобілем Кіа. Після чого зазначені транспортні засоби виїхали в зустрічному напрямку. У результаті ці два авто зіткнулись з автомобілями Джип, Шкода, Хюндай, Хонда і двома Фольксвагенами", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус на смерть протаранив жінку з дитиною

Вміст алкоголю водія автомобіля Хонда Акорд на приладі Драгер показало 1,7 проміле алкоголю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Винному загрожує позбавлення волі терміном від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном від п'яти до восьми років.

 

Під Києвом сталася ДТП за участю трьох автомобілів. В результаті аварії постраждали 5 осіб.

Зараз ви читаєте новину «У Києві сталася ДТП за участю восьми автомобілів: серед постраждалих дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі