неділя, 12 вересня 2021 03:56

Під Києвом сталася масштабна ДТП за участю 3 машин: є постраждалі

Під Києвом сталася масштабна ДТП за участю 3 машин: є постраждалі
Загиблих внаслідок аварії немає. Фото: Нацполіція

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди в місті Ірпені, в результаті якої постраждало щонайменше п'ятеро осіб. Про це повідомляє поліція Київщини.

"До поліції на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що місті Ірпені по вулиці Поповича сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілей. На місце події направлено групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Бучанського районного управління поліції", — йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мікроавтобус на смерть протаранив жінку з дитиною

Правоохоронці встановили, що автомобіль марки Skoda рухаючись у напрямку Ірпеня здійснив зіткнення з попутним авто Dacia. Надалі автомобіль Dacia вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з авто Opel, який пісця цього в'їхав у паркан.

За попередньою інформацією, внаслідок ДТП постраждали п'ятеро осіб. Усіх з різними ступенями тілесних ушкоджень доставлено до місцевої лікарні. Загиблих немає.

На Рівненщині 38-річний водій Nissan Rogue збив 35-річну водійку скутера Honda. Від отриманих травм жінка загинула на місці.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом сталася масштабна ДТП за участю 3 машин: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі