неділя, 07 червня 2020 12:16

У Києві серед дороги будують торговий центр: показали фото та відео

У Києві серед дороги будують торговий центр: показали фото та відео
У Києві на проспекті Леся Курбаса будують торговий центр, який зайняв частину магістральної автомобільної дороги. Фото: facebook.com/alexander.kava

На станції швидкісного трамвая "Кільцева дорога" в Києві прямо на проїжджій частині будують торговий центр April City.

За проектом розворотне кільце трамваю мало проходити через April City. А по факту торговий центр повністю зайняв одну смугу проїжджої частини магістральної автомобільної дороги на проспекті Леся Курбаса. Про це повідомили кияни у соцмережах.

"У Києві створили серйозний прецедент – будівництво торгового центру не на газоні або в парку, тепер – за рахунок проїжджої частини магістральної автомобільної дороги", – написав під світлиною, опублікованою у Facebook киянин Олександр Кава.

Інший користувач Сергій Наумович, зазначив, що будівництво займає цілу смугу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щонайменше троє столичних чиновників могли бути причетними до скандального будівництва в Пущі-Водиці

"У Києві торгові центри починають наступ на проїжджу частину. У цьому місці, наприклад, тепер будуть автомобільні затори, оскільки одна смуга з трьох відійде цій чудовій будівлі на кінцевій третього трамвая", – йдеться в пості.

Користувач соцмережі зазначив, що зовнішній вигляд також буде зіпсований спорудою. Він додав із сарказмом, що дороги взагалі не потрібні і їх можна забирати під будівництво торгових центрів і житлових комплексів.

У коментарях люди відреагували на ситуацію з обуренням. Радник мера столиці Максим Бахманов написав, що це "тупо шок, з'ясовуємо". Йому відповів інший користувач, заявивши, що будівництво в такому стані вже близько 2 років і з іншого боку дороги те ж саме.

Господарський суд столиці скасував рішення Київради про розірвання договору оренди земельної ділянки біля станції метро Осокорки площею 0,7 га, на якій два роки був сквер. 2014 року на зеленій зоні біля метро Осокорки планували звести двоповерховий торговий центр. Однак громада виступила проти цього.

Зараз ви читаєте новину «У Києві серед дороги будують торговий центр: показали фото та відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі