субота, 14 листопада 2020 21:20

У Києві поліція порушила справу через роботу спорткомплексу

У Києві поліція порушила справу через роботу спорткомплексу
У поліції відмовилися розповісти, який саме заклад порушував карантинні обмеження. Фото з відкритих джерел.

Поліція Києва порушила кримінальну справу проти спортивного комплексу у Подільському районі. Заклад працював попри карантин вихідного дня.

Також правоохоронці склали адміністративний протокол. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ. Як сказано у повідомленні, адміністрація закладу, попри роз'яснення правоохоронцями чинного законодавства, відмовилася припинити роботу спорткомплексу.

Рейдову групу поліції всередину закладу також не пустили. У поліції відмовилися розповісти, який саме заклад порушував карантинні обмеження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По всій Україні підприємці протестують проти карантину

Нагадаємо, уряд запровадив карантин вихідного дня, згідно з яким у суботу та неділю забороняється робота закладів громадського харчування, фітнес-центрів, спортзалів, басейнів, ТРЦ, закладів культури. Водночас працюватимуть продовольчі магазини, фінансові установи, установи поштового зв'язку, аптеки, медустанови, ветеринарні аптеки і заклади, АЗС, СТО.

Зараз ви читаєте новину «У Києві поліція порушила справу через роботу спорткомплексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі