субота, 14 листопада 2020 16:19

По всій Україні підприємці протестують проти карантину
4

У Рівному протестують підприємці
Фото: "5 канал"
У Чернівцях вийшли на мітинг
У Чернівцях вийшли на мітинг
На Житомирщині перекрили дорогу

В Україні проходять мітинги проти карантину.

Підприємці з Овруча Житомирської обл. перекрили міжнародну трасу М-21 Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський, передає УНІАН.

"Наразі перекрито трасу Виступовичі – Житомир - Могилів-Подільський в місті Овруч. Близько 50 осіб бере участь в акції. Організовано рух транспорту в об'їзд", - повідомила речниця ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

У Рівному підприємці мітингують проти карантину вихідного дня. Протестувальники написали звернення до міського голови Володимира Хомка. Вимагають дозволити працювати на вихідних, обіцяють дотримуватися протиепідеміологічних вимог, передає "5 канал".

У Чернівцях понад 300 підприємців "Калинівсього ринку" перекрили рух транспорту на вул. Старожучківський шлях, передає УНІАН.

Вимагають скасувати карантин на вихідних.

Підприємець Василь Шкробанець заявив, що через карантин вихідного дня тисячі підприємців та працівників ринку залишаються без роботи та заробітку.

"Тому ми вирішили сьогодні зібратися, щоб звернути увагу влади до наших проблем", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карантин вихідного дня": поліція збільшує кількість рейдів

Приблизно 300 людей перекрили вулицю. Вони безперервно ходять по пішохідному переході.

У Харкові представники бізнесу протестують біля будівлі облдержадміністрації, повідомляє "24 канал".

Там зібралось понад 1 тис. людей. Представники Асоціації рестораторів повідомили, що на мітинг вийде близько 5 тис. протестувальників.

Мітингувальники принесли з собою миски, ложки та плакати. Мітингувальники заявили, що варто або відправити на повний локдаун усю країну й виплачувати українцям фінансову допомогу, або взагалі не вводити карантин вихідного дня.

Карантин вихідного дня не вплине на проведення повторного голосування на виборах у низці населених пунктів України.

Зараз ви читаєте новину «По всій Україні підприємці протестують проти карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі