пʼятниця, 10 квітня 2020 21:20

У Києві не буде комендантської години

У Києві не буде комендантської години
Кличко звернувся до киян. Фото: Reuters

У Києві не будуть впроваджувати комендантську годину.

При цьому в столиці збільшать кількість патрулів, які будуть стежити за виконанням карантинних обмежень, написав міський голова Києва Віталій Кличко у Facebook.

"Друзі! У Києві не будуть вводити комендантську годину, як в деяких регіонах України. Це - не в компетенції місцевої влади", - написав він.

Правоохоронці на вихідних будуть нести посилену службу. Кількість нарядів поліції збільшать в громадських місцях, парках і скверах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині можуть максимально обмежити пересування

"Ще раз звертаюся до всіх: не нехтуйте правилами! Не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати. На сьогодні правоохоронці склали вже 705 адмінпротоколів стосовно порушників. І стягнули до бюджету понад 130 тис грн", - додав Кличко.

В Україні у трьох областях можуть ввести комендантську годину. Як зазначається, йдеться про Івано-Франківську, Львівську та Тернопільську області. Про це повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків у своєму відеозверненні.

Зараз ви читаєте новину «У Києві не буде комендантської години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі