понеділок, 16 грудня 2019 22:22

Тиснява і величезні черги: у столичному метро стався колапс

  У столичному метрополітені через збій системи оплати проїзду утворилася тиснява. Фото: Ukrlib
У столичному метрополітені через збій системи оплати проїзду утворилася тиснява. Фото: Ukrlib

Ввечері, 16 грудня, у столичному метрополітені в "годину пік" стався збій системи оплати проїзду, через що у підземці утворилися величезні черги.

Пасажири не могли оплатити проїзд за допомогою мобільного додатку, банківської карти та Єдиного квитка, передає прес-служба КП "Київський метрополітен" у Facebook.

Так спеціальні жовті турнікети перестали злагоджено працювати. Деякі із них взагалі не зчитували інформаціюз карток і мобільних пристроїв пасажирів. А деякі знімали гроші за поїздку, але продовжували блокувати вхід до зони ескалаторів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли в столичному метро з'явиться 4G

У підземці утворилися великі черги і тиснява. Розлючені пасажири на станції метро "Площа Льва Толстого" розтрощили турнікети й прорвалися на платформу.

О 20:00 у КП "Київський метрополітен"повідомили, що фахівці усунули несправність і вже перезапускають систему.

  Фото: Facebook
Фото: Facebook
  Фото: Facebook
Фото: Facebook

У Києві до 6 років ув'язнення засудили чоловіка, який неправдиво повідомляв про мінування столичного метро. У липні 2018 року порушник зателефонував на спецлінію "102" і розказав про підготовку вибуху на станції метро "Гідропарк".

Зараз ви читаєте новину «Тиснява і величезні черги: у столичному метро стався колапс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі