вівторок, 26 лютого 2008 07:09

Студентка кинулася в метро під потяг

Учора об 11.29 студентка Тетяна Іванівна Кривошей, 22 роки, кинулася під потяг на Святошинсько-Броварській лінії метро.

Трагедія сталася на станції Вокзальна, на рейках, що ведуть у бік Політехнічного інституту.

— Дівчина сиділа наприкінці перону на лавці. Тільки-но поїзд почав наближатись до виїзду з тунелю, вона зістрибнула з платформи. Присіла між рейками, а потім побігла назустріч потягу, — розповідає "ГПУ"  Микола Корнієв, 29 років, який розмовляв з очевидцями самогубства.

Кажуть, машиніст розгубився, побачивши, як до нього рейками біжить людина. Тому гальмувати ніби почав із запізненням. Жінка потрапила під потяг. Її тіло затягло аж під третій за рахунком вагон.

Загибла — з села Степові Хутори Носівського р-ну Чернігівщини.

Дівчина була вдягнена у коричневу дублянку й брюки. Окрім паспорта, мала при собі всі документи. Міліціонери знайшли свідоцтво про соціальне страхування та студентську заліковку. Мобільний телефон Тетяни марки "Самсунґ" лежав у сумці, вона витягла з нього сім-картку. За словами правоохоронців, смерть настала через те, що потяг розбив дівчині голову.

Тетяна навчалася в Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана, була зареєстрована в гуртожитку на вул. Дегтярівській, 49. Причини самогубства поки невідомі. Кажуть, посмертних записок не знайшли.

Аби дістати тіло з-під вагона, на Вокзальну викликали аварійно-відновлювальні формування з електродепо "Дарниця" та "Оболонь". Пасажирів з потяга виводили на платформу через перший вагон.

Рух на Святошинсько-Броварській лінії був призупинений на годину. Пасажирів протягом цього часу просили користуватися наземним транспортом. Поїзди курсували між Академмістечком і Шулявською та від Лісової до Хрещатика. О 12.25 рух поїздів на лінії було відновлено.

Зараз ви читаєте новину «Студентка кинулася в метро під потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі