понеділок, 15 березня 2021 16:14

Столичний ТРЦ похизувався найбільшим у Європі LED-екраном

Столичний ТРЦ похизувався найбільшим у Європі LED-екраном
У центрі Києва помітили світлодіодного екрана-гіганта. Фото: ТРЦ "Гулівер"

У Києві на фасаді торгово-розважального центру Gulliver встановили найбільший світлодіодний екран у Європі.

Про це повідомила пресслужба ТРЦ.

Екран складається з 5 відеодисплеїв площею близько 4 тис. кв. м. Його видно в радіусі до 4 км. До цього найбільший LED-екран мав площу понад 600 кв. м.

"Ми хотіли, щоб величезні світлодіодні екрани високої роздільної здатності на фасаді ТРЦ стали невід'ємною частиною архітектурного дизайну комплексу будівель, його візитною карткою і гордістю, як при відкритті стало наше декоративне освітлення з боку бульвару Лесі Українки", - сказала генеральна директорка Gulliver Ірина Круппа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві серед дороги будують торговий центр: показали фото та відео

Світлові панелі також використовуватимуть для трансляції футбольних матчів, концертів та інших подій.

"Технології розпізнавання аудиторії й машин дозволить адаптувати контент до змін навколишнього середовища. Наприклад, при зміні погоди, аудиторії, ситуації на дорогах. Використовуючи інтерактивне обладнання, можна міняти контент на екранах", - зазначила маркетинг директорка МФК Gulliver Катерина Жураковська.

У столиці показ прайд-прапора був припинений через погрози "праворадикально налаштованих ксенофобів". Упродовж тижня ТРЦ "Гулівер" мав світитися кольорами ЛГБТ-прапора на честь Прайд-місяця 2020.

Зараз ви читаєте новину «Столичний ТРЦ похизувався найбільшим у Європі LED-екраном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі