вівторок, 22 березня 2022 06:09

Щоби окупанти не захопили Київ, треба не дати перейти річку Ірпінь - голова ОВА

Щоби окупанти не захопили Київ, треба не дати перейти річку Ірпінь - голова ОВА
Павлюк розповів про оборону Києва. Фото: Новинарня

Українські захисники намагаються втримати ворога, особливо з боку Бучі та Гостомеля, які перебувають під окупацією.

"Поки що під окупацією – що Буча, що Гостомель, там поки що ніяких дій ми робити не можемо. Нам треба втримати противника на його спробах перейти річку Ірпінь і продовжити наступ на Київ. Поки що потенціал не дає нам можливості перейти до наступальних дій у цьому напрямку, тільки локально. Ми нарощуємо потенціал, а у противника він зменшується", — сказав голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Для того, аби не допустити ворога до Києва, на основних дорогах, перехрестях, висотах, готують рубежі оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали киянина, який поширив відео з технікою ЗСУ біля Retroville

Київ — дуже важливий для Кремля, тому росіяни зроблять все можливе, аби туди зайти. Своєю чергою, українські захисники намагаються втримати ворога, особливо з боку Бучі та Гостомеля, які перебувають під окупацією, і не дати можливості розвинути наступ на Київ з цього напрямку, зазначив Павлюк.

Росіяни взяли паузу та облаштовують позиції. У ворога немає сил продовжувати наступ на всіх напрямках одночасно. Тому Російська Федерація може спробувати атакувати Київ або Південь.

Зараз ви читаєте новину «Щоби окупанти не захопили Київ, треба не дати перейти річку Ірпінь - голова ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі