середа, 10 вересня 2008 20:08

Школярів шукатимуть в інтернет-клубах

Із 10 по 12 вересня у всіх районах столиці проводитимуть цілодобові профілактичні рейди "Діти вулиці" та "Урок".

— Їхня головна мета — запобігання дитячій бездоглядності, зміцнення правопорядку та соціальний захист тих дітей, які потрапили в складні життєві обставини, — пояснює Микола Кулеба, 36 років, керівник міської служби в справах неповнолітніх.

Спеціалісти служби зупинятимуть і перевірятимуть дітей і школярів, які гулятимуть вулицями столиці під час шкільних занять. Відвідуватимуть комп"ютерні клуби й зали ігрових автоматів. Якщо виявлять у них школяра, то повідомлятимуть про це батьків і керівництво школи. Міліція перевірить під час рейдів вокзали, базари, горища, станції метро — усі місця, де можуть перебувати безпритульні діти. Обіцяють, що нададуть допомогу усім знайденим. Також шукатимуть осіб, які використовують неповнолітніх для жебрацтва.

Із 2006-го столична служба в справах неповнолітніх здійснювала такі заходи по районах в різні дні й тижні. Три дні рейду, протягом яких стежитимуть за підлітками по усьому місту, в столиці проводять уперше.

Зараз ви читаєте новину «Школярів шукатимуть в інтернет-клубах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі