четвер, 21 лютого 2019 13:09

Школяр виграв 37 олімпіад за два місяці і встановив рекорд

Школяр виграв 37 олімпіад за два місяці і встановив рекорд
Zik Київський школяр Андрій Куделя встановив рекорд: виграв 37 олімпіад за два місяці

Шестикласник із Києва Андрій Куделя виграв 37 шкільних олімпіад та встановив новий рекорд України.

20 лютого до Національного реєстру рекордів внесено його досягнення. 37 призових місць на шкільних олімпіадах він отримав протягом 65 днів, йдеться в сюжеті "112 Україна".

"Я вирішив перевірити свій рівень знань, які мені дали в школі. Навіть особливо не готувався. Коли я здавав олімпіаду з математики, один раз я спізнився по часу і мені доводилося майже навмання (писати), але у мене все-таки вийшло. Я зайняв всі призові місця через те, що я люблю вчитися, у мене була мета, я обмірковував кожне питання і згадував усе, що я колись вчив", – розповів школяр.

"Школяр зміг не просто взяти участь, а й перемогти в олімпіадах всеукраїнського та міжнародного рівнів з таких дисциплін, як українська мова, українська та світова літератури, історія, іноземні мови, інформатика, математика і т. д.", – відзначили в прес-службі Київської міської держадміністрації.

Крім шкільних перемог, хлопець написав книгу і проілюстрував її. В майбутньому Андрій хоче стати кінорежисером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчити дитину читати - поради для батьків

Одесит 2,7-річний Саша Ткачук має енциклопедичні знання.

Хлопчик чудово відчуває живопис і легко відрізнить полотна Мане від робіт Моне, а картини Рубенса від творів Мікеланджело.

Зараз ви читаєте новину «Школяр виграв 37 олімпіад за два місяці і встановив рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі