четвер, 01 червня 2023 11:04

Спецтема: Війна Росії проти України

"Сховище наче спеціально закрили" - родичка загиблої від ракетного удару по Києву

"Сховище наче спеціально закрили" - родичка загиблої від ракетного удару по Києву
Унаслідок ракетної атаки на Київ сильно постраждала поліклініка у Деснянському районі. ФОТО: КМВА

Киянка 34-річна Наталія загинула біля поліклініки в Києві, коли прикривала собою дитину. Уламки ракети в неї влучили на вході у медзаклад.

Під час повітряної тривоги вона із родиною кожен день ховалася у сховищі поліклініки. Воно не завжди було відкритим, розповіла свекруха загиблої Тетяна.

"Втратила невістку. Вони кожен день ховалися, завжди сюди. А це закрили (сховище. – Gazeta.ua), с*ки! Цієї ночі наче спеціально його закрили. З дитиною нормально. Трохи заділо, ніжку наче. Але я не роздивлялася. Пошкрябане. А загалом тут кажуть, що дві дитини загинуло. Хоча офіційно повідомляють про одну", - розповіла жінка.

24 квітня загибла Наталія святкувала день народження, розповіли люди біля поліклініки.

"Вона послала чоловіка, щоб він ходив і стукав аби сховище відкрили. Він пішов, а у цей момент вибух. І все", - додала Тетяна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія атакувала Україну "Іскандерами": у Повітярних силах повідомили деталі

Жителі району додали, що коли побачили охоронця поліклініки, який мав відчинити бомбосховище – від нього сильно тхнуло алкоголем.

Уночі 1 червня російські загарбники атакували Київ крилатими ракетами та снарядами балістичного типу.

Є загиблі та поранені у Деснянському районі столиці, де уламки збитих ворожих цілей пошкодили поліклініку та житловий будинок, повідомили у четвер вранці в Київській обласній військовій адміністрації. Серед жертв – діти.

Зараз ви читаєте новину «"Сховище наче спеціально закрили" - родичка загиблої від ракетного удару по Києву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі