середа, 10 березня 2021 09:48

Рецидивіст познущався з пенсіонерки - момент потрапив на відео

Рецидивіст познущався з пенсіонерки - момент потрапив на відео
Нападником виявився раніше судимий за аналогічний злочин 32-річний уродженець Кіровоградщини. Його затримали. Фото: скріншот з відео

У Києві в під'їзді багатоповерхівки 32-річний чоловік напав на літню жінку, вкрав її сумку та втік.

Злочин стався увечері 5 березня, повідомила Київська міська прокуратура.

"Підозрюваний побачив літню жінку, яка заходила до під`їзду багатоквартирного будинку та прослідував за нею. Піднімаючись сходами, зловмисник ззаду напав на жінку, та, застосовуючи дерев`яний брусок, почав її душити", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У дитячий садок через вікно увірвався рецидивіст і пішов у душову

Особу зловмисника оперативно встановили та затримали.

"Ним виявився уродженець Кіровоградської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічного злочину та 2020 року звільнився з місць позбавлення волі у зв'язку з відбуттям покарання", - додали в повідомленні.

Досудове розслідування триває. За скоєне рецидивісту загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Поліція Києва також затримала раніше судимого 31-річного чоловіка, який відбирав у дітей 10-12 років мобільні телефони, погрожуючи ножем. Злочини скоював на дитячому майданчику за адресою вул. Григоровича-Барського. Зловмисник представлявся "блогером".

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст познущався з пенсіонерки - момент потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі